divendres, 8 de juny del 2012

Taller de Parella

El dissabte 16 la Carlota i jo farem un Taller de Parella per aquells qui el fet de tenir fills hagi suposat un terratrèmol per a la relació de parella, un canvi existencial complicat d'assimilar i que ens ha deixat fora de lloc. Passar d'amants a pares és una oportunitat de veure en nosaltres rols, actituds i hàbits que arrosseguem com una pesada motxilla generacional i que ens impedeixen mirar a l'altre (ell o ella) amb una mirada neta de pretensions i necessitats.

Però... això de passar d'amants a pares sona fatal, no? Si, certament sembla que una cosa exclogui l'altra. Nosaltres creiem que ser pares no significa automàticament convertir-nos en algú altre
sinó al contrari, descobrir d'una vegada per totes realment qui som i qui volem ser.

Des de
la humilitat de dos pares d'anar a peu però amb moltes idees us convidem a venir! Si us sentiu identificats amb el que comento, si teniu ganes de descobrir els vostres somnis i, sobretot, compartir-los amb la vostra parella, ens veiem el dissabte 16 de juny a l'Espai La Banyera, de 10h a 17h (Carrer Elkano 78, al costat del metro de Poble Sec)

Ja ho se, ja ho sé... És un
marrón demanar el favor a la sogra, però valdrà molt la pena!

Com arrivar? clica! (Al googlemaps diu Hostal Elkano, però és el local de sota!)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada